mandag 9. mai 2011

Gulrotkakegrøt

Ok, jeg har nok tilbragt litt for mye tid inne på bloggen til Chassi, og har blitt inspirert til å prøve litt av hvert når det gjelder grøtvarianter. Her før helgen kom vi inn på at havregrøt med gulrot kunne være verdt å prøve, og jeg lagde en gulrotkakevariant.

Jeg blandet kokosmel, havregryn, gulrot, melk, vann, vaniljeproteinpulver, kanel, kardemomme, muskat og ingefær til grøt. Og resultatet så slik ut:




Bildet til høyre er med cottage cheese. Det smakte i grunnen ikke så verst, ganske gulrotkake faktisk, men jeg er ikke helt sikker på om jeg vil kalle det grøt.

5 kommentarer:

  1. Jippi!!!! Vil du ikke kalle det grøt en gang?! Crazy. :D

    SvarSlett
  2. Neeei, ikke helt sikker på at det var grøt med den konsistensen. Gulroten kunne sikkert kokt litt lengre, for den var liksom fortsatt crunchy. Så hele greia ble en salig røre som overhodet ikke smakte grøt. Det er likevel slett ikke utenkelig at jeg lager den igjen, om jeg ikke lenger har angst for for mye karbs i grøten ...

    SvarSlett
  3. Dette må jeg teste ut :-))

    SvarSlett
  4. Å herre! Foodporn! Gleder meg til coach skrur opp kcal-ene på dietten min, og jeg kan stupe ned i grøtskålen igjen :D Da skal denne testes!

    SvarSlett
  5. Den er vel verdt å teste ut, en litt annerledes grøtopplevelse. :) Næringsinnholdet er heller slett ikke verst, selv om den er for høyt på kcal på en diett.

    Næringsinnhold i min porsjon:
    Kcal: 376
    Karb: 26,2
    Proteiner: 42,7
    Fett: 10,9

    Neste gang skal den testes med PB2 og peanøttmel i stedet for kokosmel.

    SvarSlett